luni, 7 octombrie 2013

Dieta de slabire rapida


Salut,

Cati ati auzit de "Dieta cu grapefruit" ? Nu cred ca multi dar, citricile sunt elementul surpriza atunci cand vrei sa ai parte de o dieta de slabit rapida.


Dacă citricile sunt unele dintre preferatele tale, atunci această dietă va fi perfectă pentru tine daca nu, merita sa incerci, rezultatele o sa apara mai repede decat crezi, nu ai nimic de pierdut, mai mult decat atat citricile sunt fructe, si am fost invatati de mici ca fructele sunt sanatoase nu?.

 Grapefruit-ul conţine enzime care fac ca organismul să ardă grăsimi pentru energie, fapt ce determină o pierdere uşoară, dar foarte rapidă în greutate.

Esti atent? Tot ce trebuie să faci este să mânânci o jumătate de grapefruit înainte de fiecare masă pentru a pune în acţiune enzimele care determină arderea grăsimilor.

Asadar daca vrei sa ai parte de o dieta de slabit rapida si sa mai traiesti si sanatos, atunci dieta cu grapefruit e dieta care ti se potriveste !

Destul cu vorba, ca sa fim siguri ca o sa slabim rapid, trebuie sa respectam un program al acestei diete, deci fii atent/a si pune-te pe treaba.

 Programul dietei de slabit usor:

Micul dejun -   1 cană cu suc de grapefruit, 2 ouă, .
Atentie, unii or sa recomande si paine la aceasta masa, sa NU o faci.

Prânzul -  1 cană cu suc de grapefruit, o salată cu pui şi legume fierte, 1 felie de pâine.

Cina - Deja ai intatat, celebra cana cu suc de grapefruit, legume înăbuşite, orez fiert cu o bucată de carne de pui.(Atentie, carnea de pui este optionala, daca te simti slabit/a mananc'o daca nu, treci peste ea, insa ai grija sa te pastrezi sanatos nu sa te infometezi si sa te imbonlavesti.)


  Aceasta dieta de slabit rapida bazata pe grapefruit poate fi urmată timp de 10 zile, cu 2 zile pauză timp in care ai timp sa-ti revii, pentru ca consecinte or sa fie daca supui organismul unor diete fara sa fie invatat .

Regimul nu poate fi continuat mai mult de 2 luni. Dieta trebuie să fie însoţită cu exerciţii fizice moderate, daca nu ai timp de ele, macar o plimbare seara de 20 de minute ar trebuii sa isi faca efectul.

Slabire usoara iti doresc, daca ai intrebari, ai mai jos un formular unde putem discuta.

Numai Bine.

1 comentarii: