vineri, 25 octombrie 2013

Dieta de Slabit Rapid a Nicoletei Luciu


Salut,

Am observat ca in ultima vreme a fost aceasta nebunie legata de dieta de slabit Nicoleta Luciu, asa ca am facut cateva cercetari in domeniu si astazi vreau sa va dezvalui secretul ei.

Initial, Nicoleta Luciu a slabit 30 de kilograme in sase saptamani, dar a continuat cu regimul alimentar si, dupa ce a stagnat aproximativ 14 zile, a mai slabit inca cinci kilograme.

Desi acum masoara 96-70-94, Nicoleta Luciu nu este multumita de aceste proportii si isi doreste masurile ideale, 90-60-90. Dar iata cum a reusit sa slabeasca atat de mult pana acum.

La o saptamana dupa nasterea tripletilor Kim, Kevin si Karoly, Nicoleta Luciu avea 85 de kilograme. Dupa numai doua saptamani, vedeta avea 5 kilograme mai putin si nu s-a oprit pana nu a ajuns la 50 de kilograme.

In toata aceasta perioada, Nicoleta Luciu a tinut un regim alimentar de 1.000 de la calorii pe zi, constand in carne slaba, iaurturi, legume, fructe, branza. Ca suplimente, a folosit, conform site-ului acasatv.ro, L-carnitin Instant si batoane Fibrobar.

Iata ce mananca Nicoleta Luciu intr-o zi conform spusele bunului meu prieten Vlad care este nutritionistul nicoletei:  300 g legume, 100 g carne slaba de pui, peste sau vita, 500 g iaurt (la care se adauga fulgi de grau germinat si suplimentele nutritive esentiale), batoane nutritive cu fibre Fibrobar, L-Carnitin Instant.

Nicoleta Luciu considera ca nu este nimic dificil in acest regim, pur si simplu nu trebuie sa amestesci carnea cu carbohidratii si sa consumi si lactate.
Vedeta a consumat 1500 kcal prin sport si activitati zilnice, respectand astfel conditia pentru a slabi: sa arzi un numar mai mare de calorii prin activitate fizica decat cel introdus in organism prin alimentatie.

In ceea ce priveste suplimentele pentru a ajuta slabitul, Nicoleta Luciu a folosit L-carnitin Instant, cate 3 plicuri pe zi si deja celebrele batoane Fibrobar pe care le foloseste de peste 8 ani, in aceasta perioada optand pentru Fibrobar cu ceai verde.
Spre deosebire de prima perioada a slabirii, cand nu a putut face sport datorita operatiei de cezariana, Nicoleta Luciu a inceput sa faca miscare, a practicat mersul pe banda, pedalatul pe bicicleta stationara si inotul.

Daca aveti intrebari nu ezitati sa folositi formularul de mai jos, o sa incerc sa raspund in cel mai scurt timp posibil.

Numai Bine va doresc si Slabire usoara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu