luni, 2 aprilie 2012

Dieta cu Supa de Pui - Dieta Rapida



Salut, astazi am sa-ti ofer o reteta ce dateaza de pe vremea Egiptului antic, functiona atunci, functioneaza si acum!
 Dieta cu supa de pui te ajuta sa slabesti 2-2,5 kilograme intr-o saptamana!
Cel mai mare beneficiu al acestei supa cu privire la dieta ta este ca scade numarul de calorii (reduce numarul de alimente consumate) pentru a da jos un numar mic sau mediu de kilograme. Respecta niste reguli simple si un plan alimentar.
Inainte de toate vreau sa te anunt ca daca nu esti pregatit sa tii o dieta de 7 zile nu te baga.Sunt altele mai usoare pe site, cauta, dar daca vrei sa slabesti rapid, aceasta e solutia.
  Dieta dureaza 7 zile. In primele 5 zile, la micul dejun mananci de fiecare data altceva, dupa un meniu bine stabilit, iar in restul zilei poti manca supa ori de cate ori iti este foame.
In ultimele 2 zile poti alege oricare dintre cele cinci variante de mic dejun, in functie de ceea ce iti place. Regimul constituie in acelasi timp si un prim pas inainte de inceperea unui program de lunga durata pentru reducerea caloriilor.

Reteta pentru supa de pui

Ingrediente:
- un pui taiat in 8/10 bucati;
- 2 linguri de ulei (preferabil ulei de masline);
- Pastarnac – 3 bucati;
- telina – 2 bucati;
- Morcovi – 2 bucati;
- Ceapa – o bucata, taiata marunt;
- Usturoi – 3 catei;
- Patrunjel – o legatura;
- Sare si piper;
- Zeama de lamaie proaspata – dupa gust.
Mod de preparare:
Se dezoseaza puiul si se taie in bucati mici (cat mai mici). Se pune la fiert la foc mic si dupa ce a fiert zeama se lasa la racit, se curata de grasimea care s-a ridicat deasupra si se pune din nou la fiert (exact ca si la mancarurile obisnuite). Se adauga ceapa, usturoiul, morcovul, telina si pastarnacul si se lasa la fiert aproximativ 10 minute. Se adauga patrunjelul la final. Se sareaza, se pipereaza si se adauga zeama de lamaie.Dupa preferinte!

Nu uita sa ne spui ce rezultate a avut aceasta reteta asupra ta! Lasa-ne un comentariu mai jos!
Daca aceasta nu a mers, posibil din cauza metabolismului care difera de la om la om, sa-ti recomandam ceva mai tare care sa isi faca intradevar efectul.

Numai Bine iti doresc si slabire usoara!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu