marți, 8 octombrie 2013

Dieta Dukan | Reteta Dukan


Salut,

Sa observat o anomalie a cautarilor pe google dupa Dieta Dukan asa ca vom vorbi in urmatoarele cateva articole despre aceasta reteta dukan sau acest regim de slabit dukan dupa care lumea pare sa fie inebunita.

Poate va intrebati de ce se numeste Dieta Dukan, ei bine, asa se numeste doctorul care a conceputo, si a inceput cu cartea "Nustiu sa slabesc" prin anul 2000.

Unul dintre motivele pentru care Dieta Dukan mi-a captat atentia este ca iti permite sa mananci absolut oricat doresti. Credeti-ma nu multi doctori se pot lauda cu o asa reteta de slabit.

Desi grupele de alimente care pot fi consumate sunt destul de restranse, se pot consuma in cantitati nelimitate. Si tu, cel care vrei sa slabesti stii bine ca e aproape imposibil sa te limitezi la numarul de calorii pe care ti-l impune o dieta.

Adica ori mancam prea mult, ori prea putin, si niciodata in echilibru. In plus, cine isi poate imagina o viata in care incontinuu trebuie limitat consumul de mancare?
 Al doilea motiv care mi-a petcetluit decizia sa il incerc este faptul ca Dieta Dukan ofera nu numai o modalitate de a pierde kilogramele ci si de a impiedica punerea greutatii la loc pentru tot restul vietii spune doctorul Dukan, lucru cu care eu nu sunt de acord, decat daca iti stabilesti un program strict pentru acest lucru.

 Dieta Dukan este compusa din patru etape succesive, fiecare la fel de importanta care trebuie umate cu exactitate absoluta.

Aceste 4 etape ale dietei dukan sunt destul de lungi si destul de stricte, asa ca voi incerca in urmatoarele articole sa le postez pe rand, dupa care voi posta aici link catre fiecare etapa a regimului dukan.

O sa incerc sa postez si cartea care a facut acest regim nemaipomenit.

 Pana atunci, numai bine va doresc si slabire usoara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu