vineri, 29 noiembrie 2013

Dieta de Slabit Usor





Salut,


 Toamna este sezonul potrivit pentru a scapa de kilogramele in plus,si a tine o cura de slabire de care poate nu ai avut cand sa te ocupi in vara care abia a trecut. Fructele si legumele sunt alimentele favorabile pentru o slabire usoara, deoarece au cantitati ridicate de apa, de vitamine si de minerale. Ar trebui sa urmezi si tu cateva sfatri despre dieta de toamna si vei reusi sa ajungi sa slabesti usor si repede.


Grasimile si zaharurile au un rol important in ceea ce priveste cresterea in greutatatii si marcheaza in mod negativ  sanatatea fizica si psihica. Daca in  timpul verii ai rezistat sa te  abtii de la consumul alimentelor cu efect potential daunator, acum este vremea sa profiti de roadele acestui sezon. Strugurii, merele si prunele sunt fructele necesare  in dieta de slabit.

Strugurii se numara printre cele mai complexe fructe, cu un rol major in pastrarea echilibrului in organism. Substantele pe care ei le detin sunt flavonoiziii, care au posibilitatea de a proteja inima, gratie proprietatii lor de a nu lasa oxidarea colesterolului. De asemenea, aceste fructe minune au si antioxdanti care te pazesc de cancer, dar si de substante antibacteriene. Tot odata, vinul obtinut din struguri opreste aparitia maladiei Alzheimer, daca este consumat in cantitati reduse.

Daca vrei sa urmezi dieta cu struguri, este necesar sa fii prudent, pentru ca tipul acesta de regim te obliga sa consumi doar fructele respective timp de trei zile.Deci, este indicat ca prima data sa iti faci un set complet de analize si sa ceri indrumarea unui doctor. Daca totul este bine, poti incepe prin a consuma in prima zi 500 de grame de struguri, A doua zi trebuie sa consumi  1.5 kilograme, iar a treia zi poti sa consumi 2 kilograme din acelasi fruct. Nu uita sa bei o cantitate suficienta de lichide. Evita sucurile de orice fel si opteaza pentru apa si pentru ceaiuri.

Daca este urmata corect, dieta de toamna cu struguri te poate ajuta sa scapi de doua kilograme in trei zile.


Dieta de toamna cu mere.

Marul nu reprezinta doar o gustare ideala, ci si un aliment  care detine  beneficii pentru organismul uman. Dintre substantele continute de acesta se gaseste flavonoizii, care opresc aparitia cancerului, borul, care intareste oasele si florizina, care te protejeaza de osteoporoza, gratie capacitatii sale de a mari densitatea osoasa.Tot odata,fibrele provenite din consumul acestor fructe iti garanteaza sanatatea intestinului si contribuie la scaderea colesterolului.In ultimul rand, merele intaresc gingia si curata dintii.

Daca vrei poti urma si tu o dieta cu mere, trebuie sa fii sigur, ca si in cazul dietei  cu struguri, ca starea de sanatate iti permite sa faci acest lucru. Si de aceasta data va trebui sa consumi timp de trei zile exclusiv mere si sa bei o cantitate mare de lichide. Daca intri in categoria persoanelor care sufera de afectiuni gastrice cronice, este indicat sa ceri sfatul unui medic de specialitate inainte de a urma acest tip de regim de slabire .

In cadrul dietei de toamna cu mere trebuie sa mananci in fiecare zi maxim doua kilograme din acest fruct. In acest fel vei slabi pana la doua kilograme pe parcursul celor trei zile de cura.


Dieta de toamna cu prune.

Prunele contin 80% apa, fibre, minerale si vitamine precum A, B, C si E. Multumita complexului de vitamina B continut, specialistii nutritionisti au ajuns la ideea ca un consum de 10 prune pe zi iti asigura substantele necesare bunei functionari a sistemului nervos.Tot odata , prunele sunt benefice pentru sanatatea intestinelor tale.

Daca iti propui sa scapi de trei kilograme intr-o saptamana, incearca si tu  dieta de toamna cu prune. Meniul acestei cure este simplu facut sase zile pe saptamana, iar in cea de-a saptea zi este obligtoriu sa mananci exclusiv prune.

Pentru micul dejun in in cele sase zile trebuie sa consumi opt prune crude.Apoi poti consuma o gustare alcatuita din 100 de grame de nuci ori din patru biscuiti cu ovaz, daca preferi fibrele.

Pentru pranz in fiecare zi trebuie sa ai o masa  alcatuita dintr-o supa sau o ciorba, dupa gusturi, urmata de servirea unei fripturi la gratar alaturi de 200 de grame de legume preparate sub forma de salata ori de garnitura, facute la cuptor.Amintindune ca in fiecare dintre cele sase zile poti consuma un alt tip de supa si de carne.Singura conditie o reprezinta evitarea preparatelor prajite sau grase.

Dupa-amiaza poti consuma o gustare facuta din sase prune uscate, iar la cina esti indrumat sa mananci un iaurt dietetic sau doua felii de paine integrala impreuna cu doua felii de sunca de pui.

Indiferent de varianta de dieta de toamna pe care o alegi, daca respecti regulile, vei putea sa scapi rapid de kilogramele in plus.

Numai bine iti doresc si slabire usoara, daca ai intrebari sau sugestii nu ezita sa imi lasi un comentariu mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu