luni, 22 decembrie 2014

Cura de slabire iarna

Salut prieteni,


Am lipsit putin din peisaj dar ca de fiecare data revin la un moment dat. Scuza mea este ca caut sa testez inainte sa prezint care o reteta de slabit rapid, asa am facut si de data aceasta.

Peste tot auzim ca iarna (anotimpul rece) este acela care ne "ajuta" fara sa vrem sa ne ingrasam, insa acest lucru ceste cat se poate de fals. Principalul motiv este ca organismul nostru are nevoie de mai multa energie iarna pentru a se mentine cald si deci arderile sunt mai puternice. Logic nu?

Cum slabim rapid iarna | Cura de slabire iarna

Tehnica  care vreau sa ti-o prezint presupune existenta a unor mese fixe, la intervale orare bine definite: mai exact, este indicat sa mancam din trei in trei ore, niciodata mai tarziu de ora 6 dimineata si niciodata mai tarziu de ora 6 seara, crezi ca poti face acest lucru?


Prima zi  incepe cu un mic dejun care trebuie sa contina exclusiv omleta facuta fara ulei doar albusul a patru oua. 
Mai tarziu (aproximativ dupa 2 ore) se consuma 100 de grame de cereale integrale cu o cana de lapte de 250 de mililitri. 

Pranzul trebuie sa fie destul de bogat. Puteti consuma fritpura de vaca, peste sau gratar de pui, cat de mult doriti, da ai inteles bine, cat de multa doriti !

Dupa amiaza se consuma de preferat o salata mare, in care pot intra orice legume doriti, in afara de cartofi, morcovi sau mazare. 

Searase consuma 100 de grame de carne de pui sau peste si doua citrice, de orice fel ar fi. 

Acum no o sa te mint, no sa ti spun ca o sa slabesti 10 kilograme in 2 saptamani, nu, dar iti pot promite ca scapi de 5 in doua saptamani.

Daca nu este asa de rabdator, poti sa sari peste o masa si probabil o sa slabesti vreo 7 kg in 2 saptamani, insa te opresti aici, daca slabesti mai mult in 2 saptamani o sa faci rau singur/a organismului tau.


Daca ai intrebari, nu ezita sa folosesti formularul de mai jos.
Numai Bine va doresc si slabire rapida.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu