miercuri, 11 iunie 2014

Dieta de slabit Raw vegana



Salut,

Am luat o pauza indelungata de la postari pentru ca am fost foarte ocupati in ultima vreme cu creare si testarea unor diete, insa nu vrem sa va mai lasam in asteptare mai ales dupa numeroasele email-uri care le primim zilnic.

Vrem astazi sa va prezentam o dieta de slabit care a facut inconjurul lumii si anume, dieta de slabit raw vegana.

Ce este dieta de slabit rapid Raw Vegana?

Inainte de toate  dragi cititori trebuie sa stiti ca o dieta raw vegan se refera la un regim alimentar vegetarian, dar cu vegetale CRUDE! Acum sper sa nu va speriati cati dupa cum stim inca de la bunici, vegetalele crude sunt foarte bogate in vitamine.

 Cunoastem vegetarieni care consuma cartofi prajiti, prea multa paine, prajituri fara produse animale si asa mai departe, motiv pentru care in aceste cazuri dieta vegetariana isi pierde mult din proprietatile sale sanatoase.

Nu la fel putem spune despre dieta raw vegan, in care nu se gateste termic, prin urmare toate alimentele isi pastreaza proprietatile, iar uleiurile neincalzite nu devin toxic.

Specialistii nutritionisti atrag atentia insa ca omul trebuie sa consume si alimente de origine animala, ce-i drept, in cantitati mult mai mici decat obisnuimasa ca hai sa facem un efort.

Regimul pentru slabit raw vegana

Este indicat sa urmezi aceasta dieta macar doua saptamani.

La micul dejun

Nutritionistii recomanda la micul dejun consumul de vegetale neacide, prim urmare excludeti:
- Ceapa;
- usturoi;
- rosii;
- varza, conopida, broccoli, gulia, ridichia si alte legume din familia Crucifere;
- fructe acide, in speial cele acre.

Micul dejun poate consta intr-o salata de legume ca morcovi, castraveti, ardei, telina, verdeata si sucuri din aceste legume sau poate fi un mic dejun bazat pe fructe (de exemplu o banana sau o felie de pepene).

La masa de pranz

Poti alege dintr-o varietate de retete pe care le poti gasi in site-urile de specialitate. Poti miza pe supa raw vegan, pe lasagna vegana, preparate cu germeni, foarte energizante.

Gustare

Fructe sau legume, ori desert raw vegan, sucuri de legume sau fructe proaspete.

Cina

Ceai raw vegan, cu desert sau branzica raw. Practic puteti consuma orice preparat raw vegan.

Dupa cum vezi nu este o dieta foarte stricta asa ca o poti urma cu succes fara prea multe dificultati.

Daca ai intrebari sau sugestii nu ezita sa ne lasi un comentariu mai jos si o sa-ti raspundem cat mai repede cu putinta.

Numai bine va doresc si slabire usoara.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu