miercuri, 29 ianuarie 2014

Dieta de 3 ore



Salut,

Nu, nu o sa slabesti in 3 ore daca la asta te gandeai dupa ce ai citit titlul, este vorba despre o dieta pe termen nedeterminat (tine cat vrei tu sa tina) in care o sa mananci din 3 in 3 ore.
Da ai citit corect o sa mananci din 3 in 3 ore si o sa slabesti in acelasi timp.

Filozofia acestei diete...

Dieta de 3 de ore este un regim regim alimentar bazat pe filosofia că momentul  meselor este mai important decât tipul de alimente consumate in aceste mese. Cruise, creatorul acestei diete, spune ca bazele (valoarea initiala), rata metabolismului corpului (BMR) poate fi crescută prin consumul de alimente la fiecare trei ore. Menținerea ratei metabolice mare este de dorit, deoarece acest lucru face ca organismul sa arda mai multe calorii.


Cele trei reguli de bază ale dietei de 3 de ore sunt:
  1.      Mananca micul dejun în termen de o ora, nu te grabi.
  2.      Mananca la fiecare trei ore după aceea.
    3. Nu mai manca cu trei ore înainte de culcare.

Mai simplu de atat nu se poate.
Dieta de 3 ore necesită trei mese alternând cu două gustări, la intervale regulate de trei ore. Sunt recomandate anumite alimente, dar dieta nu oferă un plan de zi cu zi, nu iti spune ce sa mananci exact ca sa slabesti, ci doar consuma ce consumi de obicei, insa respecta programul. Cruise recomandă, de asemenea, a se bea opt pahare de apa pe zi. Cu privire la dieta, cofeina nu este limitata, dar trebuie să bei două pahare de apă pentru fiecare ceașcă de cafea. Aceasta compensează efectul de deshidratare de cafeină.

Beneficii : 

Dieta de 3 de ore, ofera un plan de calorii relativ scăzut si mese echilibrate. Abordarea de 3 ore, de asemenea, ajută pentru a reduce acea stare care te face sa mananci incontinuu si sa ti fie foame, iti impune un program , un interval de timp la care o sa-ti fie foame.

Numai bine iti doresc si slabire usoara, daca ai intrebari sau sugestii, nu ezita sa folosesti cele 2 formulare aflate pe site, cel de comentarii sau cel de mail.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu