luni, 30 septembrie 2013

Diete de slabit eficiente si sanatoase


Salut,

Vreau astazi sa vorbim despre importanta dietelor si regimurilor de slabit si cum ne pot ele afecta sanatatea.


  Atunci cand dorim sa slabim trebuie sa tinem cont in ce fel regimul alimentar pe care urmeaza sa il adoptam ne poate pune sanatatea in pericol.
  De cele mai multe ori, persoanelecare doresc sa slabeasca nu tin cont de ceea ce consuma si din acest motiv, dupa o anumitaperioada de timp, incep sa aiba probleme de sanatate tocmai din cauza dietei tinute.

  Inainte dea opta pentru o anumita dieta aceasta trebuie studiata foarte bine, pentru a observa care sunt
efectele negative pe care le produce corpului nostru.

  Asadar, atunci cand dorim sa punem pe primul loc sanatatea noastra si abia apoi sa slabim, putem opta cu incredere pentru Dieta TLC. Aceasta dieta a ajuns sa ocupe pozitia a doua in topul dietelor din intreaga lume, tocmai din cauza faptului ca alimentele consumatein cadrul acesteia ne ajuta sa ne mentinem organismul sanatos si in acelasi timp ne ajuta sa slabim, spun redactorii de pe Dieteonline.ro care imi sunt buni prieteni si in acelasi timp profesionisti in domeniu, punand tot timpul sanatatea inainte de toate oferind o alimentatie echilibrata in nutrimente.

  Dieta TLC reuseste sa “lupte” cu succes impotriva bolilor cardiovasculare si a atacurilor decord, sa reduca colesterolul si sa detoxifice organismul.Obiectivul acestei diete este scaderea colesterolului “rau” (LDL) prin reducereaconsumului grasimilor saturate si inlocuirea acestora cu grasimile nesaturare (peste gras, ulei de masline, seminte, avocado, nuci, alune). Incercati sa: reduceti cantitatea de grasimi consumate, consumati mai multe grasimi nesaturate si mai putine grasimi saturate, cresteti cantitatea de fibre solubile consumate si respectati cantitatea recomandata de proteine si carbohidrati. Acestea sunt doar cateva dintre principiile Dietei TLC.

  Respectand principiile acestei diete veti reusi sa va imbunatatiti calitatea vietii si sa va schimbati metabolismul, efectul de yo-yo nu va exista, iar principiile alimentare sanatoase vor putea fi respectate chiar si pentru tot restul vietii. Chiar daca urmand aceasta dieta nu veti slabi rapid kilogramele pe care le aveti in plus, veti putea observa o imbunatatire a starii generale. Pentru a mari numarul kilogramelor pierdute puteti opta pentru diferite activitati care implica miscare si pe care le faceti cu placere.

Slabire usoara va doresc si aveti girja de sanatatea dumneavoastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu