miercuri, 3 iulie 2013

Cea mai rapida metoda de slabit







Buna,

Nu am mai scris de ceva vreme, am fost plecat la o conventie la care sa discutat despre "Cea mai rapida metoda de slabit" cunoscuta de medici si pe care vreau sa o impartasesc cu voi astazi.

Cea mai rapida dieta de slabit poate duce la o pierdere vizibila in greutate in mod cat mai natural . Astazi, oamenii constientizeaza tot mai mult necesitatea adoptarii unui regim alimentar corect iar pierderea in greutate a devenit unul dintre obiectivele lor prioritare.

Hai sa-ti spun un secret, nu exista cea mai rapida metoda de slabit, insa exista cateva lucruri pe care le-ai putea face ca sa pierzi usor usor din greutate indiferent de ce mananci.

Fara carbohidratii

Evita produsele de tip fast-food. Toate acestea le poti inlocui cu i pastele din grau integral, painea neagra, faina de ovaz, fulgii de porumb. Aceste alimente contin carbohidrati sanatosi, esentiali pentru organismul tau, dar in cantitati mici, exact de ce ai tu nevoie.

Nu exagera, insa, nici in sens contrar adica eliminand total carbohidratii deoarece si acest lucru poate avea efecte negative asupra organismului. Cauta-i pe cei sanatosi si consuma-i in cantitati cat mai mici, insa sa fii sigura ca ai parte si de ei.

Acizi grasi saturati


Produsele lactate cu continut scazut de grasime, precum untul si branza contin, de asemenea, acizi grasi nesaturati. Daca iti doresti, cu adevarat, sa scazi in greutate, nu uita de alune si migdale iar lintea si mazarea sunt surse excelente de acizi grasi. 

Mai multe proteine 

Carnea slaba, pieptul de pui, carnea de vitel sau de curcan constituie surse foarte bogate de proteine. Albusul de ou sau laptele praf degresat contin cantitati apreciabile de proteine.

Aceste produse alimentare este recomandat sa le asociezi, in regimul tau zilnic, cu legume si fructe in cantitati cat mai mari pentru a oferi organismului fibre, vitamine si minerale.


Plan de slabire


Nu te astepta la o pilula magica cu care sa slabesti 10 kg pe zi, ci la o dieta sanatoasa care sa nu-ti afecteze sanatatea si care da rezultate 100%.Daca nu ma crezi pe mine, intreaba restul oamenilor care au incercat-o si vezi rezultatul.

Incepe-ti ziua cu un pahar de apa calda cu suc de lamaie. Lamaia este cunoscuta pentru proprietatile ei de detoxifiere a organismului contribuind la emulsionarea grasimilor. Dimineata devreme, bea, cel putin, trei pahare de apa pe ora pentru detoxifierea corpului tau. Zilnic, consumul de apa trebuie sa atinga trei litri.

Dimineata, nu sari peste micul dejun. Acesta trebuie sa contina un ou fiert tare sau omleta, fulgi de ovaz sau de porumb, lapte degresat. De asemenea, se recomanda o banana la micul dejun sau fructe precum: mere, avocado, guava, pepene galben si pepene verde.

Pranzul este recomandat sa includa mai multe proteine: carne fiarta de pui, peste sau curcan la cuptor ori la gratar si o farfurie de salata preparata din legume proaspete – iata pranzul ideal. Salata de tofu, supa de spanac si tortillas din faina de grau integrala sunt, de asemenea, o buna combinatie pentru masa de pranz si indestulatoare.

Cina ar trebui sa fie cat mai usoara, de preferat, de tip vegetarian: o supa de morcovi, varza, sfecla, broccoli, rosii, salata verde si ceapa ar fi suficienta. Poti gati, de asemenea, legume in cantitati minime de ulei de masline extravirgin. Supele preparate din legume uscate precum si lintea sunt, si ele, foarte sanatoase.

Daca ai tendinta sa simti foame intre mese, ti-o poti potoli cu suc de fructe proaspete, alune, biscuiti din faina integrala de grau sau popcorn. Evita sucurile conservate, bauturile gazoase sau produsele alimentare pe baza de zahar.

Sper ca ai inteles modul in care a fost conceput acest regim alimentar, felul in care s-a stabilit echilibrul nutrientilor. Pierderea in greutate in mod sanatos poate fi reala daca tii seama de aceste sugestii. Consuma alimente in cantitati mici si gustari care au un indice cat mai scazut de calorii, pentru a mentine nivelul acestora la cotele standard. 


Daca ai intrebari nu ezita sa postezi un comentariu mai jos.

Numai Bine si slabire usoara.



1 comentarii:

  1. Da este foarte bine sa scapi de kilogramele in plus in cazul in care ai probeleme cu ele, si aceasta poate fi o metode de alungare a greutatii excesive. Dar, exista si multe alte metode prin care puteti elimina surplusul de greutate

    RăspundețiȘtergere