miercuri, 4 aprilie 2012

De ce nu slabesti?!


Salut,

Ca orice antreprenor, studiez concurenta si ghici ce?! Toti vin cu diferite retete de slabit, diete, regimuri si cure de slabire, dar pe ce se bazeaza? Nici unul nu-ti spune ce sa faci daca tu nu slabesti, daca cura de slabire pe care o tii nu isi face efectul in cazul tau.Clar e o problema de metabolism si atunci ar fi bine sa imi spui si te pot ajuta mai mult decat crezi, nu trebuie decat sa-mi lasi un comentariu mai jos in care imi poti spune despre problemele tale, ce ai incercat, ce ai facut etc. si iti pot crea o dieta speciala care sa dea rezultate.

Dar s-ar putea sa fie si alte motive pentru care tu nu slabesti, in afara de metabolism, te-ai ganit la asta?

Sa zicem ca tii o cura de slabire, dieta si mai mergi si la sala pe deasupra si tu tot nu slabesti, te-ai gandit ca poate nu ai un tel/scop/obiectiv?

Mergi la sala setat ca un robot. Motivele cele mai comune sunt: "Pentru a pierde in greutate",  sau "Pentru a pune masa musculara". Dar daca iti doresti sa obtii rezultate, aceste obiective nu indeajuns.De azi inainte o sa lucram cu TERMENE LIMITA !!!

De exemplu, daca scopul tau este de a miscora greutatea corpului, fa o mai concret si zi  "Vreau sa ma ingras/slabesc X kg in urmatoarele  saptamani" si aici iti dai un numar de kg exacte. Focalizeaza-te pe obiective mici.Stii bine ca din obiective mici se nasc lucruri marete!

Tu tii un jurnal al dietei tale?

Serios, crezi ca o slabesti daca azi faci 20 de abdomene si mananci nustiu ce verdeturi? NU! Propuneti in fiecare zi sa faci un numar exact de exercitii pe care sa ti le notezi si la sfarsit de luna cand te uiti in oglinda sa vezi niste rezultate concrete.
Avand totul pe foaie, poti vedea unde ai gresit si poti mari sau micsora sesiunile de antrenamente.

Vrei sa slabesti, dar mananci ce trebuie?

Te duci la sala, sau iesi la alergat si cand vii acasa te apuci de mancat! Sa nu mai faci asta niciodata, astfel faci sport degeaba!
Daca stai bine si te gandesti faci si acelasi antrenament de nustiu cate saptamani, mananci aceleas lucruri si totusi nu se vad rezultate.
Sa iti spun un secret, este o regula de aur in lume care spune asa Daca faci ceva si acel lucru nu produce in mod constient rezultatul dorit de tine, simplu, faci alceva! am dreptate?

Daca vrei sa slabesti, sa tii o dieta buna, respectati regimul alimentar, fa sport, tine un jurnal si apoi vei vedea rezultatele.Asta nu inseamna ca trebuie sa te infometezi sau sa faci sport pana mori, ci sa fii strict/a cu tine in  privinta regimului de slabit.

Astept parerea ta, mai jos!Iti doresc numai bine si slabire usoara!

Nuami Bine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu