luni, 22 decembrie 2014

Cura de slabire iarna

Salut prieteni,


Am lipsit putin din peisaj dar ca de fiecare data revin la un moment dat. Scuza mea este ca caut sa testez inainte sa prezint care o reteta de slabit rapid, asa am facut si de data aceasta.

Peste tot auzim ca iarna (anotimpul rece) este acela care ne "ajuta" fara sa vrem sa ne ingrasam, insa acest lucru ceste cat se poate de fals. Principalul motiv este ca organismul nostru are nevoie de mai multa energie iarna pentru a se mentine cald si deci arderile sunt mai puternice. Logic nu?

Cum slabim rapid iarna | Cura de slabire iarna

Tehnica  care vreau sa ti-o prezint presupune existenta a unor mese fixe, la intervale orare bine definite: mai exact, este indicat sa mancam din trei in trei ore, niciodata mai tarziu de ora 6 dimineata si niciodata mai tarziu de ora 6 seara, crezi ca poti face acest lucru?


Prima zi  incepe cu un mic dejun care trebuie sa contina exclusiv omleta facuta fara ulei doar albusul a patru oua. 
Mai tarziu (aproximativ dupa 2 ore) se consuma 100 de grame de cereale integrale cu o cana de lapte de 250 de mililitri. 

Pranzul trebuie sa fie destul de bogat. Puteti consuma fritpura de vaca, peste sau gratar de pui, cat de mult doriti, da ai inteles bine, cat de multa doriti !

Dupa amiaza se consuma de preferat o salata mare, in care pot intra orice legume doriti, in afara de cartofi, morcovi sau mazare. 

Searase consuma 100 de grame de carne de pui sau peste si doua citrice, de orice fel ar fi. 

Acum no o sa te mint, no sa ti spun ca o sa slabesti 10 kilograme in 2 saptamani, nu, dar iti pot promite ca scapi de 5 in doua saptamani.

Daca nu este asa de rabdator, poti sa sari peste o masa si probabil o sa slabesti vreo 7 kg in 2 saptamani, insa te opresti aici, daca slabesti mai mult in 2 saptamani o sa faci rau singur/a organismului tau.


Daca ai intrebari, nu ezita sa folosesti formularul de mai jos.
Numai Bine va doresc si slabire rapida.

joi, 11 decembrie 2014

Cura de slabire iarna, cum tii dieta in anotimpul rece.


Hehe,

A venit iarna, te-ai pregatit? Este timpul pentru cura de slabit iarna. Se apropie sabatorile de iarna si ai nevoie de o dieta de slabit pentru iarna astfel incat sa ne mentinem corpul sanatos.
Iarna alimentatia este mult mai calorica decat in restul anotimpurilor, resursele de legume si fructe proaspete sunt mai scazute iar organismul ne cere alimente grase pentru ca sufera stresul dictat de temperaturile scazute.

Iarna reprezinta un stres important pentru organismul nostru care reactioneaza prin declansarea poftelor pentru mancaruri foarte calorice: carne, preparate grase sau prajite, cresterea poftei de mancare etc.astfel ne pregatim pentru o dieta de slabit iarna.

Dieta de slabire in sezonul rece

Este o dieta care va permite sa alegeti din alimentele dorite ceea ce va place, dar respectand cateva conditii de mai jos:
  • Aveti voie maxim doua preparate cu carne pe zi;
  • Nu mancati mai mult de un fel de mancare la o masa. De exemplu la pranz consumati doar felul doi, sariti peste antreu, supa si desert. Sau numai supa/ciorba, sarind peste restul felurilor de mancare.
  • Consumati numai apa si bauturi calde preparate de dumneavoastra: ceaiuri, limonade fierbinti, suc de mere fierbinte, lapte cald etc.
  • Nu sariti peste nicio masa din zi din cele prezentate mai jos.
  • Nu consumati niciun preparat prajit;
  • Carnea o puteti combina doar cu legume, exceptand cartoful, orezul, pastele;
  • Cartoful, orezul si pastele le puteti combina cu cereale sau legume;
  • Fructele se consuma in masa separata, de preferat sa constituie cele doua gustari din zi;
  • Inainte de fiecare masa beti un pahar cu apa;
  • nu consumati mai mult de o felie de paine la masa, indicat este sa mancati complet fara paine.

Alimente indicate in dieta

Carne de pui, peste sau curcan

Este indicat sa consumati zilnic o portie de carne, aceasta nu trebuie sa depaseasca volumul unei palme. Puteti alege carne de pui, peste sau curcan. Masa de carne o puteti consuma la masa de pranz ca friptura la gratar cu aburi sau cuptor ori preparata cu alte alimente in garnituri, supa de perisoare etc. Masa cu carne este indicata la pranz sau seara.

Daca preferati friptura, este indicat sa asociati o salata de legume sau de muraturi.

O masa lichida pe zi

Este indicat ca zilnic sa consumati cel putin o masa lichida, de preferabil calda. Puteti consuma dimineata ca mic dejun un bol de cereale cu lapte cald si/sau la pranz sau la cina un bol de supa/ciorba.

Cele trei mese pe zi

Cele trei mese principale pe zi nu trebuie evitate, sunt considerate obligatorii daca doriti un echilibru metabolic care sa va ajute si in privinta siluetei. Micul dejun poate fi considerat si prima masa din zi, chiar daca se intampla sa va treziti mai tarziu. Micul dejun nu trebuie sa contina alimente acide.

Cele doua gustari

Intre micul dejun si pranz, apoi intre masa de pranz si cina puteti lua cate o gustare. Gustarea poate consta in fructe proaspete sau in legume, un iaurt, branza cu legume.

Ce tip de alimente nu este indicat sa consumati:

  • zahar. Folositi mierea ca inlocuitor;
  • preparate prajite;
  • foietaje;
  • unt, margarina hidrogenata, uleiuri in exces. Atentie, nu folositi mai mult de doua linguri de ulei la o ancare fara carne. La un preparat cu carne nu veti folosi deloc ulei. La salata se pune maxim o lingura de ulei.
  • "amidonoase" cu carne - acestea le veti consuma doar cu legume;
  • banzeturi combinate cu ou, carne sau "amidonoase" ori cereale (de exemplu rulada de cascaval cu pui). Branzeturile se combina doar cu legume (de exemplu salata cu branza);
  • nu consumati deloc sucuri din comert.
  • nu consumati mai mult de doua cesti de cafea pe zi si doua cesti de ceai pe zi. indicat este ca 80% din lichidele consumate intr-o zi sa fie reprezentate de apa;

Daca ai intrebari nu ezita sa folosesti formularul de mai jos. Numai bine si slabire usoara iti doresc.



Dieta de Craciun. Cum sa slabesti 3 Kg pana la Craciun

Salut.
 
Mai este putin si vine craciunul, cum stai cu kilogramele? Ti-ai cumparat o rochie noua si/sau nu-ti mai vine cea de anul trecut? Nici o problema, o sa-ti arat o dieta de slabit acum inainte de craciun care o sa te faca din nou sa arati ca la 20 de ani sau ca in vremurile tale bune.

Iti prezint dieta de slabit usor inainte de craciun.
Incepe dieta cu 15 zile inainte de Craciun

Ai doua saptamani in fata, iar o dieta cu 1 400 calorii este suficienta pentru a da jos 3 kg inainte de Craciun. Scopul acestei diete nu este infometarea, ci reducerea rezonabila a alimentatiei, mentinand in acelasi timp un regim variat si echilibrat.

7 alimente pe care le poti manca la orice ora fara sa te ingrasi. Include-le in dieta ta zilnica!

Un mic secret recomandat de nutritionistul Jean-Michel Cohen: o ora de mers pe jos, in fiecare zi. Asa ca, lasa masina acasa si renunta la lift in urmatoarea perioada.

Meniul in prima saptamana de dieta:

Mic-dejun:
30 g paine
10 g unt
1 produs lactat 0% grasimi
1 fruct

Pranz:
150 g cruditati + vinegreta
(5 g ulei = 1 lingurita)
150 g CPO (carne, peste, oua)
300 g legume fara materii grase
100 g fainoase fara materii grase
1 produs lactat cu 0% grasimi
1 fruct

Cina:
150 g cruditati + vinegreta (5 g ulei = 1 lingurita)
150 g CPO (carne, peste, oua)
300 g legume fara materii grase 30 g branza cu 45% grasime 150 g paine
1 fruct

DIETA minune cu SCORTISOARA si MIERE. Afla cum prepari bautura care SCADE pofta de mancare!

Cu 7 zile inainte de Craciun

Continua dieta cu 1 400 calorii, iar daca nu ai slabit minimum 1 kg in prima saptamana redu aportul caloric la 1 200 calorii. In paralel, nu uita de mersul zilnic.

Ajunul Craciunului

In ajunul Craciunului, iti propunem o zi detoxifianta de doar 900 calorii. Nu-ti va fi greu s-o urmezi deoarece vei fi oricum ocupata cu pregatirile. Inca un mic efort si poti aparea mandra in fata familiei!

Mic-dejun:
15 g paine
5 g unt
1 produs lactat 0% grasimi
1 fruct

Pranz:
150 g cruditati + otet sau zeama de lamaie
150 g CPO
300 g legume fara materii grase
1 produs lactat 0% grasimi

Cina:
150 g cruditati + otet sau zeama de lamaie
150 g CPO
300 g legume fara materii grase
1 produs lactat 0% grasimi

Numai Bine iti doresc si slabire usoara, daca ai intrebari nu ezita sa folosesti formularul de mai jos.