luni, 7 aprilie 2014

Dieta cu cafea verde



Salut,

Am primit numeroase email-uri intrebandu-ne cat de buna este cafeaua verde in diete de slabit asa ca ne-am hotarat sa va scriem direct pe site cum sa slabesti folosind cafeaua verde.

O ceasca aburinda, plina cu aceasta bautura aromata te binedispune cu siguranta in fiecare dimineata si te trezeste din moleseala atunci cand rutina pune stapanire pe mintea ta, la mijlocul zilei de lucru.
 Cunosti insa si beneficiile cafelei verzi? Este vorba despre boabele neprelucrate termic, pe care le poti consuma sub forma aceleiasi bauturi, dar cu un gust aparte, de aceasta data. Proprietatile cafelei verzi acopera o arie larga de afectiuni, pornind de la cele metabolice, care provoaca o crestere in greutate si terminand cu cele cardiace si hepatice, cauzate de acumularea grasimilor in exces.
Odata cu prajirea, proprietatile cafelei se diminueaza si unele dintre ele chiar dispar. Daca vrei sa beneficiezi de un remediu naturist, care lupta impotriva grasimilor din organism, dar si impotriva cancerului si a radicalilor liberi, care provoaca imbatranirea, trebuie sa consumi cafeaua verde ca atare.
Aceasta se poate achizitiona de la magazinele cu produse bio si trebuie consumata zilnic, inainte de pranz. Cantitatea optima de cafea verde este de doua cani pe zi.

Dieta cu cafea verde te poate ajuta sa slabesti in prima luna aproximativ trei kilograme, dupa care poti ajunge sa slabesti pana la cinci kilograme pe luna. Este important sa reduci portiile de mancare, pentru ca regimul sa aiba efect. Totusi, nu sunt interzise micile rasfaturi, cum ar fi dulciurile. Acestea pot fi consumate in cantitati mici, avand grija sa respecti un orar strict: trei mese pe zi si trei gustari. In plus, in timpul dietei cu cafea verde este indicat sa consumi o cantitate cat mai mare de lichide.
 Daca vei adauga si o jumatate de ora de miscare in fiecare zi, aceasta dieta te va ajuta sa scapi rapid de kilogramele nedorite.

Incearca si tu cafeaua verde, pentru a-ti recapata silueta in aceasta primavara. Pe langa o greutate ideala, poti beneficia si de celelalte proprietati uimitoare ale acestei bauturi care pare a fi banala, la prima vedere. 

Numai bine iti diresc si slabire usoara, daca ai intrebari sau neclaritati nu ezita sa folosesti formularul de mai jos, o sa-ti raspunde cat putem de repede.

1 comentarii:

  1. Cafea verde ecologica am cumparat de la magazinul ecologic Biocarmen din Galati, www.biocarmen.ro la un pret mult mai mic decat extractul de cafea care nici nu pot sa fiu sigura ce are in compozitie.

    RăspundețiȘtergere